autor

A legegyszerűbb válasz – mindenki számára. Igen, a szempillanövesztő szérumokat egyaránt használhatják nők és férfiak is. Kétségtelen, hogy a legtöbb felhasználó nő és imádnak törődni a szempilláikkal. Miért annyira népszerűek a szempillanövesztő szérumok? Ennek sok oka van.

Először is – gyors hatások

A szempillanövesztő szérumok nagyszerű megoldást nyújtanak azok számára, akik türelmetlenek és gyorsan szeretnének hosszú szempillákat. Ésszerűen a vastag, dús szempillák nem egy éjszaka alatt nőnek ki, hanem 5 hétnek kell eltenie az első eredményekhez, amely nem is annyira sok. A legtöbb szempillanövesztő szérum egy hónapos rendszeres használattal remek eredményeket hoz.

Másodsorban – Biztonság

Számos teszt bizonyítja, hogy a szempillanövesztő szérumok biztonságos a szemek és akörüli bőr számára. A legtöbb termék nem okoz semmiféle mellékhatást, beleértve az allergiás reakciókat vagy a pirosságot. Azonban ha a bőröd szuperérzékeny, várandós, szoptató anyuka, kiskorú vagy vagy ha kemoterápián esel át, mellőzd a szempillanövesztő szérumok használatát.

Harmadlagosan – Összetevők

A szempillanövesztő szérumok természetes összetevőkben gazdagok, mint pl. aloe vera, E vitamin és számos másban. Bizonyított, hogy azok a szempillanövesztő szérumok, amelyek számos ásványi és növényi alapú összetevőket tartalmazzák, sokkal hatékonyabbak, mint a szintetikus összetevőket tartalmazó szempilla javítók.

Negyedlegesen – Használat módja

A szempillanövesztő szérumok kétfajta ecsettel érkezhetnek, mindkettő felhasználóbarát.

Az első applikátortípusnak kicsi, hegyes ecsetje van, amely egyenletesen oszjta el a terméket a szempilla vonalon. A másik, szempillafestékszerű ecsettel rendelkelkező befedi a szálakat a tápláló szempillanövesztő szérummal. A szempillanövesztő szérumoknak folyékony vagy gélszerű formulája van, amelyek könnyedén használhatóak.

Végsősorban – a csomagolás

Meglepőnek tűnhet, de a nők odafigyelnek rá, hogy hogyan van csomagolva a szempillanövesztő szérum. Minél ízlésesebb és elegánsabb, annál jobb. Szeretjük körbevenni magunkat csinos tárgyakkal és a szempillanövesztő szérum egy ezek közül.

Összefoglalva tehát a szempillanövesztő szérumok mindenki számára ajánlottak, akik javítani szeretnének a szempilláik állapotán. Ez egy nélkülözhetetlen termék bármelyik szépségápolási művész számára, aki megérti, hogy a hosszú szempillák az egész tekintet megváltoztathatják.