autor

Hányszor történt meg, hogy csupán azért vettél meg egy szépségápolási terméket, mert csinos csomagolása volt? Fogadok, hogy nem egyszer. Megvennéd a szempillanövesztő szérumot azért, mert jól néz ki? A helyzet itt kissé más. Amikor megpróbáljuk kiválasztani az arcpirosítót vagy a rúzst, a csomagolás nagyon fontos tényező lehet, amely meggyőzhet téged, hogy megvásárold a terméket. Bármiféle szemre való szépségápolási terméknél gondosabbak vagyunk és a biztonságos helyezzük előtérbe. A szem körüli bőr nagyon érzékeny és nem akarjuk megkockáztatni, hogy valami rossz történjen.

A szempillanövesztő szérum kiválasztásánál hajlamosak vagyunk az ízléses, elegáns csomagolásut előnyben részesíteni. Szeretjük, amikor a termék leszigetelt, ami azt jelenti, hogy még sohasem használták előtte. A legrosszabb, ami történhet, hogy vásárolunk egy szemhéjfestéket egy boltból, hazamegyünk és felfedezzük, hogy valaki más már babrált vele azelőtt.

Emellett a csomagolás élénk színű, az olcsó műanyagból készült csomagolás gyanakvóvá tesz minket a terméket illetően.

Elkerüljük a tapadós csomagolást és inkább valami stílusos, semleges színűt választunk.

A szempillanövesztő szérumok gyártói a tőlük telhető legtöbbet megteszik, hogy megszerezzék a potenciális vásárlóik bizalmát. A legtöbb termék elegáns üvegcsékben és dobozokban érkezik, amelyek nem tűnnek nyomasztónak vagy veszélyesnek.

Befolyásolja a csomagolás a vásárlási szokásainkat? Valamilyen szinten igen. Azonban nem játszik olyan nagy szerepet, amikor szemápoló termékeket választunk.