autor

Rapidlash szempillanövesztő szérum rövid, vastag és gyenge szempilla ápolására szánják. Egy ezüst, karcsú üvegben értékesítik, amelyet össze lehet téveszteni a szempillaspirállal. Az üveg mennyisége 3 ml, ami megfelelő mennyiségű kozmetikum 6 hónapos kezelésre. Az ezüst fiola lila dobozban van, amelynek egyfajta fogantyúja vagy fogasa van.

A Rapidlash alkalmazásakor, minden este használni kell, amíg el nem éri a kívánt eredményeket. Ezt követően, a terméket csak néhány alkalommal hetente kell felvinni. A Rapidlash szempillanövesztő szérum felviteléhez szüksége lesz a hegyes végű mellékelt ecsetre. Segítségével rajzolni kell egy vonalat az alsó és felső szempilla bázison. Sőt a termék gyorsan felszívódik, és nem fut le a szemre. Másrészt, nagyon fontos, a kozmetikum óvatos alkalmazása, az ecset ne kerüljön a szembe.

Ilyen körülmények között a Rapidlash okozhat irritációt, szúrást, viszketést, vörösséget és könnyezést.

A kezelési eljárás első hatása körülbelül hat hét rendszeres Rapidlash alkalmazás után látható. A végső eredményért várni kell, amíg a kezelés végére nem ér. Általánosságban elmondható, hogy Rapidlashnak köszönhetően, a szempilla hosszabb, vastagabb és szebb. Sőt hullámosak és elég hosszúak ahhoz, hogy majdnem elérjék a felső ránc területet. Sajnos, néha nehéz beállítani a szempillákat, és még egy szempillaspirál pálca sem segít ebben a feladatban. Valamint a szempillaspirállal kezelt szempillák hajlamosak különböző irányokba összegömbölyödni, és egyszerűen engedetlenek.

A másik említendő dolog, hogy az eredmények a Rapidlash kezelés szerint nem tartós. Az utolsó alkalmazást követő három hónap után az eredmény eltűnik. Továbbá a kezelés újraindítása nem generál hatalmas eredményeket. Úgy tűnik, hogy a szempillák ellenállóvá válnak a Rapidlash szempillanövesztő szérum működésére. Ebből az okból, A terméket újra használhatja csak azért, hogy a szempillákat hidratálja, táplálja, és jól gondozza.

POZITÍVUMOK:

  • Növeszti, hullámosítja és sűrűsíti a szempillákat
  • Egyszerű alkalmazás
  • Jó csomagolás
  • Hidratálja és táplálja a szempillákat

NEGATÍVUMOK:

  • Okozhat irritációt
  • Hatások gyorsan eltűnnek
  • Szempilla ellenállóvá válik a Rapidlash anyagainak