autor

A Latisse azon nők számára ajánlott, akik szeretnének hosszabb, vastagabb és erősebb szempillákat. A termék különösen a gyors működése miatt kedvelt. A valójában a Latisse meglehetősen sajátos szempillanövesztő szérum.

Az a mód Latisse kérelem eltér az utat más hasonló termékek kerülnek. Az egyetlen elem, amely ugyanaz marad az a smink eltávolításának szükséglete, mielőtt a szemhéjon alkalmaznák a Latisse-t. A felvitel érdekében szükséges egy lapos végű ecset. Egy cseppet kell kinyomni a szempillanövesztő szérumból az applikátorra. Ezután a terméket el kell oszlani a szempilla vonal felső szemhéján. Ha ez sikerül, kell egy másik applikátor ugyanennek elvégzésére a másik felső szemhéjon. Valójában nincs szükség az alsó szempilla alapon a Latisse alkalmazása, mivel a termék megfogja találni a módját, hogy elérje azt. Éppen ezért, a szempillanövesztő szérumot fel kell helyezni lefekvéskor.

Az első hatás körülbelül négy héttel az első alkalmazás után látható.

A fennmaradó rész a kezelés, szempilla kap hosszabb és sűrűbb. Szempillaspirál felvitele után a szempilla teljesebb, nagyobb, szebb, és enyhén hullámos arculatot vesz fel. Sajnos az eredmény nem tart sokáig – az utolsó használatot követő két hónap után eltűnik.

A másik hátránya, hogy nem mindenki számára előnyös a Latisse. Ez vonatkozik minden terhes és szoptató nőre, valamint azokra, akik súlyos betegségekben szenvednek. Alapvetően fiatalkorúnak nem ajánlott használni a Latisse-t. Azok, akiknek a szem bőrfelülete vagy a szeme érzékeny, akik dermatológus vagy látszerész ellátásában részesülnek, vagy akik, allergiásak bizonyos anyagokra forduljanak orvoshoz, és megbeszélhetik a Latisse kezelés szükségességét. A szempillanövesztő szérum irritációt okozhat, mint például szemfájdalom, törött hajszálerek a szemhéjon és bőrpír a szemgolyón.

Latisse egy kis üvegbe van csomagolva, amely 3 ml-t szempillanövesztő szérumot tartalmaz. Egy ilyen mennyiség körülbelül négy hónapos kezelést bír ki. Továbbá, a kozmetikum adagolása rendkívül egyszerű, mivel a palack oly módon van kialakítva, hogy csak egy cseppet nyomjon ki a termékből, amely optimális mennyiség egyetlen alkalmazás során.

POZITÍVUMOK:

  • Növeszti és sűrűsíti a szempillákat
  • Egyszerű alkalmazás
  • Könnyű adagolás

NEGATÍVUMOK:

  • Hatása gyorsan elmúlik
  • Irritáció hatású
  • Nem hatékony