autor

Lilash szempillanövesztő szérum azoknak ajánlott, akiknek gyenge, sérült vagy könnyen kihulló szempillái vannak. Sajnos, nem mindenki elégedett a Lilash működésével. Sőt a szempillanövesztő szérum nem jó a szempilla hosszabbítására sem sűrűségének javulására. A Lilash kezeléssel el lehet érni a szempilla erősítését és az általános állapot javulását.

Lilash egy szürke üvegbe van csomagolva. A 2,95 ml mennyiségű fiola, amit fekete és lila dobozban értékesítenek márkajelzéssel díszítve, négy hónapos szempilla kezelésre elegendő. A fiolát tartalmazó 5,91 ml termék kitart majdnem hat hónapig.

Ugyanakkor fekete és lila kartondobozban is értékesítik, mint a termék kisebb változata.

Szempilla átépítés, regeneráló és erősítő tulajdonságok a Lilash szempillanövesztő szérum jellegzetességei. Ez a kozmetikum hasznos, különösen a sérült, gyenge, törékeny és a kihulló szempillák gyógyítására. Továbbá ez a szérum csodákat tesz a nőknek, akik alávetik magukat sok szépítő kezelés alá, mint a henna, tartós, félig tartós smink felvitel, fűtött szempilla hajsütővas használata, műszempillák rögzítése, valamint a gyakori és erős smink eltávolítását végzik.

A Lilash alkalmazását minden este el kell végezni, amíg a kívánt eredmények meg nem jelennek. A kefe segítségével, rajzolni kell egy egyenes vonalat, közvetlenül a szempilla bázis belső szemzugától a külső szemzug felé. Ekkor körülbelül két percig ajánlatos várni, hogy a szempillanövesztő szérum szabadon felszívódjon. A termék félig folyékony állagú, ezért nehézségeket okozhat a Lilash alkalmazása, különösen akkor, ha a fogyasztó kezdő. Továbbá szükséges óvatosan bánni vele, ne hogy a szempillanövesztő szérum elérje a szemet, ami irritációt okozhat. Sőt nem ajánlott a Lilash alkalmazása egyenesen a szempillákon.

POZITÍVUMOK:

  • Táplálja, erősíti és ápolja a bőrt a szempillákon
  • Egyszerű alkalmazás
  • Jó csomagolás
  • Két kapacitású változatban

NEGATÍVUMOK:

  • Nem növekszik és nem javul a sűrűség
  • Összhang
  • Ár
  • Irritálhat