autor

A Neulash szempillanövesztő szérum óvásra és újjáépítésre van szánva rövid, gyenge, törékeny és károsodott kozmetikai kezelések miatt (henna, hamis szempilla, helytelen smink eltávolítása). Sőt a kozmetika nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, akik súlyos betegségek miatt véletlenül elvesztették szempilláikat.

A Neulash egy ezüst palackba van csomagolva, amely 3,2 ml vagy 6 ml kozmetikumot tartalmaz. A két terméket a magas ár köti össze. A Naulash kisebb kiszerelése négy hónapos kezelést bír ki, míg a nagyobb üveg körülbelül hét havi alkalmazást.

Továbbá a Neulash likvid textúra, színtelen, és nem tartalmaz illatanyagokat.

Jó hír, a Neulash alkalmazása nagyon egyszerű. Elég, hogy a szempillanövesztő szérumot applikátorral (a kefe) rajzoljon egy vonalat a felső és alsó szempilla bázison. További pozitívum, hogy a Neulash gyorsan felszívódik és, nem fut le a szemre. Nyilvánvaló, hogy minden alkalmazás előtt a sminket el kell távolítani, mivel még a legritkább maradványok is akadályt okoznak a kozmetikum számára, ami meggátolja a Neulash, hogy áthasson a szempilla tüszőkre. Ez viszont kihat a táplálásra és a hatóanyagok működésére és meg kell erősíteni a szempilla gyökereit.

A Naulash szempillanövesztő szérum első eredményei a kezelés hetedik hetében láthatóak. A teljes eredmény négy hónap után látható. Ezt követően, a terméket néhány naponta kell használni, hogy fenntartsa a kapott eredményeket. Egy hónap múlva, a szempillák egészségesebbek, szebbek, regenerálódnak valamint kevésbé érzékenyek a sérülésekre és nem esnek ki. A kezelés során, a szempilla vastagabb és hosszabb lesz. Sőt, egy kicsit sötétebbek és enyhén hullámosak lesznek. Egy ilyen eredmény, akár két hónapig tart az utolsó alkalmazás után.

POZITÍVUMOK:

  • Férfi és nő számára megfelel
  • Hatékonyság
  • Erősíti, javítja a sűrűséget és növeszti a szempillát
  • Könnyű alkalmazás módja

NEGATÍVUMOK:

  • Az eredményekre sokáig kell várni
  • Magas ár
  • Az eredmények a kezelés után eltűnnek