autor

Az egyik legjobb értékelésekkel rendelkező szempilla szérum. Hatékonysága miatt, nők ezrei esküsznek erre a termékre világszerte. A Lashcode segít észrevenni, hogy a gyönyörű, természetes szempillák csupán karnyújtásnyira vannak : csak megfelelő ápolásra van szükségük. A Lashcode szempilla szérum esszenciális tápanyagokkal látja el szempilláinkat, amelytől a mindennapos szempilla ápolás élvezetessé válik. A termék lenyűgöző eredményeket nyújt: megerősödött, hosszú és dús szempillákat.

3-4 HÉT ELÉG AHHOZ, HOGY A LASHCODE EYELASH SERUM DÚS, KIEMELT SZEMPILLÁKAT VARÁZSOLJON ÖNNEK.

A Lashcode csomagolása felkelti a figyelmet. A termék csomagolása elegáns és praktikus. A szérum összetevői is említésre méltóak. A Lashcode Eyelash serum összetevő listája kizárólag a legjobb minőségű hidratáló anyagokat és szempillaerősítő növényi kivonatokat tartalmazza, amelyek stimulálják a szempillák növekedését. Fontos kiemelni, hogy ez a termék nem tartalmaz aromákat, színezőket, parabének vagy szilikonokat. A Lashcode Eyelash Serum kizárólag alapvető alapanyagokból készül. Az összetevők rövid listájának köszönhetően a szérum nem túlterhelő és könnyen felszívódik.

A Lashcode Eyelash Serum a legtöbb szempilla ápoló terméknél nagyobb kiszerelésben kapható. Ezért egy adag Lashcode akár hat hónapig kitart. Miután elérted a kívánt hatást, lecsökkentheted a használat gyakoriságát heti pár alkalomra. Azonban mielőtt ez bekövetkezne, a kívánt eredmények eléréséért érdemes naponta használni Lashcode-ot megtisztított, száraz szempillákon. A felvitelt a kényelmes és precíz applikátor könnyíti meg, így könnyen húzhatunk egy vékony vonalat a szérummal a szempillák tövénél.

POZITÍVUMOK:

  • minőségi összetevők, köztük növényi kivonatokkal
  • magas szintű táplálás, hidratáltság és regeneráció
  • könnyed állag és kényelmes applikátor
  • kedvező ár-érték arány
  • nagyobb kiszerelés, hosszantartó termék

NEGATÍVUMOK:

  • csak online elérhető