autor

A Realash szempillanövesztő szérum jellemzői a táplálás és extra szempilla ellátás. Összetevői, mint a glicerin, officinalis virág kivonat, arvense kivonat és sok más, kiváló minőségű anyagok felelősek a szempillák táplálására. Sőt a Realash összetétele képes meghosszabbítani a szempillákat. Bár a megnövesztés nem rendkívüli, a szempillanövesztő szérumnak köszönhetően hidratáltak és dúsak.

Sőt, a termék összhangja tapsot érdemel, mert nem túl sűrű.

Azonban a laikus felhasználók nehézségekbe ütköznek, mivel a kozmetikum lecsöpöghet az applikátorról. Ezt szem előtt tartva, durva mozdulatokkal kell felvinni a Realash hibátlanul szempillanövesztő szérumnak a felső szemhéjra. A legtöbb fogyasztót elbűvöli a csomag. A palackot tartalmazó egyszerű, fehér és kék kartondoboz büszkén áll a patika polcán a többi gyógyszer mellett.

A Realash kinézetének ellenére, ami egyfajta gyógyító főzethez köthető, a termék irritációt okozhat a kezelés kezdetén. Az igazság szerint, kellemetlen érzés meglehetősen lehetséges. Továbbá, az ígért hatások nem mindig érhetőek el 100%. Ez kapcsolatban lehet a személyes hajlamokkal és a test Realash összetételére kifejtő reakciójával.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

POZITÍVUMOK:

  • Elég hosszú szempillák
  • Szempillák táplálása és ápolása
  • Összhang
  • A csomagolás

NEGATÍVUMOK:

  • Irritáció
  • Nehéz alkalmazás
  • Nem éri el a 100% hatást