NANOLASH SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUM
autor

Az első szempillanövesztő szérum, amely megérdemli az elismerést, az a Nanolash. Hihetetlenül népszerű szempilla javító Amerikában és nemrégóta Európában is megvásárolható. A Nanolasht bárki használhatja, aki javítani szeretne szempillái állapotán mindenféle mellékhatástól való szenvedés nélkül.

A Nanolasht ajánlott csupán napi egyszer tiszta és száraz bőrön használni. A legjobb eredmények eléréséhez használd a Nanolasht a felső szempilla vonalon lefekvés előtt. Próbáld oda tenni a szempillanövesztő szérumot, ahol a szempilllák találkoznak a bőrrel, így az aktív hatóanyagok könnyedén behatolnak a szálak gyökereibe.

Az applikátor elég kicsi és hegyes, a formula pedig folyékony, amely a kezelést élvezetessé és gyorssá teszi.

Ha a bőr felkészített, akkor a Nanolash 2 percen belül felszívódik, anélkül, hogy olajos vagy ragadós réteget hagyna maga után. A kezelés 5 hétig tart, de az első eredményeket már 14 napnyi rendszeres használatot követően meg lehet figyelni. Amint a kezelés véget ért, az eredmények fenntartása érdekében érdemes a Nanolash-t heti kétszer használni, így a szálak továbbra is hosszúra és erősre nőnek.

A Nanolash drámaian növeli a szálnövekedést és kibővíti a szálak életfázisát.

A szálak erősebbek, egészségesebbek és fényesebbek lesznek az első hónapnyi használat után. Általában a szempillák hossza 58%-kal nő és 30%-kal több bébi szempilla nő a kezelés első hónapjában.

A Nanolash biztonságos és számos szempillanövesztő szérummal ellentétben nem okoz semmiféle mellékhatást. A termék hidratáló virágnarancsban, mangóban és zsurló kivonatokban gazdag.

A szempillanövesztő szérum egy ízléses, matt, fekete színű üvegcsében érkezik. A fényes, ezüstös betűk az üvegcsén ízlésessé teszik és nem ragadósak.

POZITÍVUMOK A Nanolash:

 • meghosszabbítja és megerősíti a szálakat
 • elősegíti az új szálak növekedését
 • hihetetlenül gyorsan működik
 • mellékhatásoktól mentes
 • könnyedén és megerőltetés nélkül használható
 • egy praktikus és pontos applikátorral érkezik
 • egy higiéniai okokból szigetelt kartondobozba csomagolva érkezik

NEGATÍVUMOK A Nanolasht

 • 5 héten keresztül rendszeresen kell használni

6 Értékelések “Nanolash Szempillanövesztő szérum

 1. tetőkertben

  Őszintén szólva ez az igazán a hetekben ez nagyon hosszú kozmetikus jön ki az augusztusi után 2 óra

  1. lehangoló

   Adj békét a kozmetikus és 1:1 Ez egy rémálom, inkább határozottan a szabadság, a kondicionáló

 2. Emőke Hozzászólás szerző

  Én Nanolash követte, megrendelhető a gyártó webhelyén, után 3 hét hosszabb, és megvastagszik a szempillák. Az első számú.

Nincs még hozzászólás.