autor

Kell lennie egy indokunknak a szempillanövesztő szérum beszerzésére. Ha megérted, hogy mik a szükségleteid, akkor jobb esélyed van a jobb terméket választanod. Hogyan ne vessz el és hogyan ne nyomasszon téged a több tucatnyi elérhető szempillanövesztő szérum? Kövesd a tippeinket és a szempillanövesztő szérum megvásárlása nem fog fejfájást okozni számodra.

Amikor szempillanövesztő szérumot vásárolunk, két választásunk van: megveheted a szálnövesztő szérumot vagy a szempillanövesztő szérumot. Mi a különbség?

Használat módja

A szálnövesztő szérumoknak szempillafestékszerű ecsetje van és a szálak hosszán kell őket alkalmazni. Nem ritkán l-karnitint tartalmaznak, amely újraépíti a szál szerkezetét. A rendszeres használatnak köszönhetően a szálak erősebbé és fényesebbé válnak. Nem olyan szárazak, mint azt megelőzően és egészségesebbnek tűnnek.

A szempillanövesztő szérumok egy hegyes ecsettel érkeznek, amely a terméket pontosan a szempilla vonalon osztja el. A szempillanövesztő szérum a szőrtüszőket célozza meg és belülről hat. Megerősíti és táplálja a szál gyökereit, elősegítv az egészséges szálnövekedést. Emellett a szempillanövesztő szérum rendszeres használatával több bébi szál nő ki egy szőrtüszőből.

Rövid idő alatt a szálak sűrűbbnek és dúsabbnak tűnőek lesznek. Az erős szőrtüszők képesek szálakat termélni az ptimális szálhossz és vastagság eléréséhez. Ezek a szempillanövesztő szérumok drágábbak, mint a szálnövesztő szérumok, de az áruk indokolt. A szempilláid sokkal hosszabbak és vastagabba lesznek, mégis természetesen néznek ki.

Ha a szálaid már hosszúak, de csupán az állapotukat szeretnéd javítani a forró nyár után, akkor szeretni fogod azt, ahogy a sztenderd szálnövesztő szérumok működnek. Azonban ha a szálad rövidek és gyérek, akkor a nagy teljesítményű száltermékeket keresd.

Szempillanövesztő szérum kezelés

Függetlenül attól, hogy melyik szempillanövesztő szérumot választod, csakis akkor fog működni, ha rendszeresen használod. Hogy megbizonyodj arról, hogy a legtöbbet hozod ki a termékből, mindig tiszta és száraz bőrön használd. Engedd meg a szempillanövesztő szérumnak, hogy felszívódjon, mielőtt felraknád a sminket. A legtöbb száljavítót lefekvés előtt kell használni, így a szempillanövesztő szérumban található aktív hatóanyagok egész éjszaka működhetnek a szőrtüszőkben.

A szálnövesztő szérumok nem drágák és 10 eurónál kevesebbe kell kerülniük. A száljavító szérumok 25 eurónál kezdődnek. A Legtöbb szempillanövesztő szérum, amely 5 héten belül 30%-kal hosszabb szempillákat garantál, 50 eurónál drágábbnak nem szabad lennie.